CASABLANCA

 SKIRacingTeamAbout us

Objectieven

Plezier is de voornaamste katalysator van motivatie en gedrevenheid, en zonder dat komt geen enkel jeugdtalent tot ontwikkeling.

Bij al onze activiteiten staat kwaliteit dan ook voorop. Zo wordt getraind met gediplomeerde trainers. De begeleiding en verzorging van de kinderen berust bij deskundige en ervaren mensen, die met veel enthousiasme hun vrije tijd hierin steken.

Mogelijke doelstellingen van ons team zijn om naast het verbeteren van uw skivaardigheden ook veel plezier te beleven met mensen die dezelfde passie "sneeuw & skiën" delen.
Ook voor de competitieve jongeren heeft het skiteam duidelijke ambities om in de komende jaren enkele Belgische wedstrijdskiërs te laten doorgroeien naar een plaats in de wereldtop of een mogelijke deelname aan de Olympische Winterspelen.
Deze ambitie is hoog, maar past bij het ondernemende karakter van ons Racing team en heeft zeker met een goede opzet en organisatie én met het creëren van de juiste randvoorwaarden, ook een goede kans van slagen.

Kijk gerust eens rond op de site. Mocht je interesse of vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Lid worden: info@casablancaracingteam.be


Bestuur


Marc Smet

Timothy De Cock

Tania Peeters


Trainers

Hoofdtrainer indoor
Ricky Mollin
Palmares
Hoofdtrainer outdoor
Christian Polig
(Sterzing skiclub)
Palmares
Trainer
Jacky
Trainer
Jorn Bastiaens
Palmares

Facebook